Свързани новини

11.09.2013 11:51

КАТ издирва 84000 шофьори със стари актове

Видян 1235 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Търсим общо 84 000 водачи в София, които не идват в КАТ, за да получат наказателните си постановления. Това е голям проблем.


В тази обработка обаче не влизат хората с неплатени глоби по фишове. Това казва пред в."Преса" директорът на КАТ-София комисар Богдан Милчев. Вече сме проверили 6742 шофьори на таксита. Оказа се, че на 1033- ма трябва да бъдат връчени наказателни постановления за наложени глоби. През миналата година тези водачи бяха два пъти повече. При сегашната проверка се оказа, че 517 не са платили глобите си. Установихме, че 77 души са с отнети книжки, имената на 8 от тях не фигурират в системата, че имат шофьорски книжки. Водачите без документи са засечени при проверка в базата данни, а не са хванати на пътя. Всички тези шофьори ще бъдат извикани в КАТ, за да им съставим предупредителни протоколно за да не карат без книжки, съобщава Милчев.


Според него има и парадокси. "Ако хванем някого без книжка, глобата е от 100 до 300 лева, но ако е без винетка, в зависимост от превозното средство глобата стига до 3000 лева. Смятам, че трябва да сме безкомпромисни към водачите, които карат без свидетелства за правоуправление, подчертава директорът на КАТ.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

скорпион