Свързани новини

05.09.2013 15:49

Сидеров: САЩ готви удар върху Сирия на 10.09

Видян 1365 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От трибуната на парламента лидерът на “Атака” Волен Сидеров обяви по време на новата сесия на Народното събрание, че предстои ескалиране на конфликта в Сирия и последващ удар върху Иран. Това ще доведе до Трета световна война, предупреди Сидеров, предаде OFFNews.
Сидеров каза, че има информация за това, че САЩ готви удар върху Сирия на 10 септември. Той призова Народното събрание да се обедини за неутралитет на България, като страната ни не предоставя военни съоръжения и летища за удари на една държава към друга държава.
“Най-важният въпрос е ще вземе ли България позиция по военния конфликт, който се заражда. На 10 септември вероятно ще нанесат удар върху Сирия. Това е независима и суверенна държава, която не трябва да се напада, независимо дали харесваме нейния лидер или не”, каза Сидеров и припомни опита от военната инвазия в Ирак. Той заяви, че евентуална намеса в Сирия би довела до превръщането на държавата в ислямистка и джихадистка страна. Той призова страната ни да не дава въздушни коридори за нападения срещу Сирия.
„Ние призоваваме за неутралитет на България. Трябва да покажем, че българският парламент е отговорен и България няма да участва”, подчерта лидерът на „Атака”. „В извънредно заседание на английския парламент Великобритания отхвърли искането за подкрепа за удар срещу Сирия. Може да последва трета световна война. Ние не трябва да участваме в това”, каза още Сидеров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

скорпион