Свързани новини

04.09.2013 17:22

Вадят ученически карти с бележки до 30 септември

Видян 1436 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

До 30 септември учениците от София могат да си издадат карти за пътуване срещу представена служебна бележка от съответно училище. Зареждането на вече издадени карти за пътуване, става срещу представянето на лична карта от страна на ученика за миналата учебна година, предаде Дартснюз.

След 30 септември издаването на карта за пътуване в обществения транспорт за ученици става срещу еднократно представяне на ученическа книжа или ученическа лична карта, заверена за новата учебна година, като при всяко следващо зареждане се представя само ученическата лична карта.

Родителите и учениците могат да използват и услугата "Семеен пакет". При нея чрез закупуването и последващо зареждане на карти за пътуване за всички линии за родител и за ученик, се ползва 50% отстъпка за ученическата карта. При издаването на този тип карти е необходимо еднократното представяне на акт за раждане на ученика.

До 31 октомври картите за пътуване на студенти ще се издават срещу представяне на уверение, заверено за новата учебна година от съответното Висше учебно заведение с ректорат на територията на Столичната община. Зареждането на карти става срещу студентска лична карта. От 1 ноември издаването на карта за пътуване в обществения транспорт на студенти става срещу еднократното представяне на студентска книжка със записана новата учебна 2013/2014 година, като при всяко следващо зареждане се представя студентска лична карта. Карти за пътуване на студенти могат да се издават и зареждат срещу представянето на студентска карта ISIC.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева