Свързани новини

28.08.2013 14:44

Три катастрофи за час окървавиха столицата

Видян 1026 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Три катастрофи окървавиха столицата само за час. Млада жена бе отнесена от трамвай 22, докато пресичала линията на бул. "Ботевградско шосе", съобщиха от Столичната полиция, предаде Блиц. Тежкият инцидент е станал около 13 ч. Мотрисата се е движела в посока към изхода на София, когато пред нея изскочила 32-годишната дама.

Ватманът успял да спре мотрисата преди да премаже жената. На място пристигнала Бърза помощ, която откарала пострадалата в болница. Състоянието й е критично.


Жена бе отнесена от кола докато пресичала на пешеходната пътека на бул. "Ал. Стамболийски" и ул. "Одрин" срещу мола. 60-годишната столичанка е прегледана в лечебно заведение, след което освободена. Тя има леки наранявания. 


Без сериозни травми се размина и младо момиче, което бе ударено от лек автомобил на бул "Ломско шосе" около 13.30 ч. днес, съобщиха още от СДВР. 



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.