Свързани новини

19.08.2013 11:50

Шок и ужас: Зверска катастрофа при "Яна" отнесе двама

Видян 1757 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

По последни данни двама души са починали на място при тежката катастрофа в района на гара Яна, това съобщиха от пресцентъра на МВР. Първоначално се съобщаваше за една жертва, а преди обяд - за трима. В „Пирогов” са постъпили двама мъже на 22 и 42 години и едно момиче на 11 години.


Сигналът е подаден към 11.00 часа. По първоначални данни, на автомагистрила „Хемус”, в района на гара Яна, посока София, е станал тежък пътен инцидент между три ТИР-а и четири леки коли.


При огледа под един от тировете е открит електромобил.


Участъкът е затворен. Трафикът е отклонен през с. Елешница и през стария път Ботевград - София. На мястото има екипи на полицията, пожарната и бърза помощ.


Пътният участък, свързващ автомагистрала „Хемус" и София при гара „Яна", трябваше да бъде открит официално в 11:30 часа днес и да бъде пуснат в 14 часа, припомня "24 часа". От няколко месеца не него се получаваха огромни задръствания, които изнервяха шофьорите влизащи и излизащи в столицата. Заради пътния инцидент церемонията по откриването бе отменена от строителния министър Десислава Терзиева, а вместо нея бе отслужен само водосвет за здраве.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

водолей