Свързани новини

16.08.2013 13:08

Майка държи ръката на детето си, докато го изнасилват

Видян 5202 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вчера бе арестувана майка на тригодишно момиченце, която позволила детето да бъде изнасилвано многократно от съпруга й, и дори държала ръката на жертвата, “за да не боли твърде много“. 36-годишната жена от Блекмън в щата Мичиган е обвинена в престъпно сексуално поведение първа степен. Днес тя ще бъде изправена пред съда. Съпругът на жената бе арестуван през юни по 12 обвинения в престъпно сексуално поведение първа степен, след като станало ясно, че той многократно е изнасилвал тригодишното момиченце, снимал е секс гаврите и карал детето да гледа порно с малки дечица. Мъжът призна на следователите, че той се е опитал да прави шест пъти секс с дъщеря си, но всъщност те били „твърде много, за да си спомни“. Предварителното изслушване по делото му е насрочено за днес.


Имената на родителите не се съобщават, за да се защити самоличността на момичето. Двамата са живеели в хотел Авалон по време на ареста.


Първоначално обвинения срещу майката не бяха повдигнати, въпреки, че полицията е знаела, че жената е присъствала на секса и не е направила нищо, за да му попречи. Впоследствие се появиха допълнителни доказателства, благодарение на които прокуратурата е могла да поиска тя да бъде арестувана. Прокурор Джери Ярзунка отказа да дава подробности около новите доказателства, но заяви пред MLive: „Става въпрос за много потресаващи доказателства, меко казано“.


Майката призна след ареста на съпруга си, че тя му е помагала, докато той се е опитвал да проникне в дъщеря им и то повече от един път. Тя е държала ръката на момиченцето, „за да не я боли твърде много“, докато мъжът я държал за краката. Момиченцето е разказало пред стражите на реда, че майка й и снимала гениталиите, а баща й правил секс с нея и я биел с колана си. Смята се, че извращенията са започнали в края на миналата година и са продължили до май.


Полицаите са научили за насилието, когато на 7 май в Агенцията за защита на детето постъпил сигнал, че малкото момиченце „проявява сексуализирано поведение“, „натискайки се с плюшени играчки“ и искайки от брат си секс. Детето също било намерило диск с порно и се е опитало да го гледа.


Майка й твърди, че съпругът й я изнасилвал и тя буквално се е тресла от страх в негово присъствие. Веднъж той я сграбчил за гушата, когато тя се опитала да му попречи да малтретира синовете им, когато те били само на две години и половина. Той й казал, че ще я изхвърли през прозореца, ако извика полицията.


По време на ареста си мъжът е казал на полицаите, че е „пристрастен към секса“ и има проблем с хазарта. По думите му, той е бил изнасилван като дете, както и жена му. Двойката е гледала порно и е правила секс пред очите на децата.


Бащата на момиченцето й написа писмо, в което се извинява за стореното. „Щом четеш това, значи аз съм или мъртъв, или в затвора. Не се гордея с това. Аз също бях пипан като дете и подтисках тези спомени колкото мога. Когато се преместихме, кошмарът се върна, за да ме преследва и аз несправедливо си го изкарах на теб. Съжалявам за това, което ти сторих. Надявам се да имаш щастлив живот, каквото и да стане с теб“, пише той.


„Знам, че ще се питаш защо се случи това. Не мога да ти кажа в момента. Не мога да кажа със сигурност защо това се случи. Моля те, знай, че аз ти мисля само доброто и ще получа помощта, от която имам нужда. Не съм добре с главата, така е от отдавна“, пише още той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

скорпион