Свързани новини

16.08.2013 10:41

Шефът на ДАИ закопчан след подслушан разговор по GSM

Видян 1429 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От 2 месеца телефонът на Валентин Божков е бил подслушван. Срещу шефа на автомобилната администрация са били използвани СРС, разрешени по досъдебно производство, предаде "24 часа".


Арестът му във вторник е станал след  и заради информация за проведен от него телефонен разговор.


Разследването срещу Валентин Божков е за корупционни практики и престъпление по служба, съобщиха от Софийската градска прокуратура.


На него и на още 5-има служители на агенцията са повдигнати обвинения, пише още в съобщението, без да се уточнява по кой текст от Наказателния кодекс. Шефът на ДАИ бил задържан в кабинета си в сряда към 16,30 ч, а по-късно е освободен с мярка за неотклонение подписка.


По същото време на територията на София, Благоевград и Велико Търново са задържани подчинените на Божков, сред които и неговата секретарка, както и дъщеря на инспектор от Благоевград, научи "24 часа".


"Иззети са парични суми в левове и евро", казаха от прокуратурата.Валентин Божков е позвънил на зам.-министъра, който отговаря за транспорта - Антон Гинев, и е поискал среща. Казал му, че си е подал оставката в


деловодството на министерството.


"Клиентът ми е обвинен в непредумишлена безстопанственост, без да е посочен размер на вредата, която е нанесъл", каза адвокатът на Божков Христо Георгиев.  Купуването на книжки е една от версиите, които се разпространяват в бранша на автоинструкторите по повод арестите в ДАИ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и