Свързани новини

01.08.2013 12:15

Цвета Караянчева: Не подкрепяме актуализацията на бюджета, ще подкрепим ветото на президента

Видян 1486 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Цвета Караянчева, народен представител от ПГ на ГЕРБ  разказа в ефира на „Радио К2", че  правителството е можело да се справи без предвидения заем от един милиард лева. Според нея това правителство не работи по начина по който е заявило, че ще работи. То се занимава с кадрови проблеми, вместо реформи, допълни тя.


Според Цвета Караянчева не става ясно къде ще отидат парите от актуализацията. Актуализация е необходима, но с ясно разписани пера. МВФ също смята, че няма нужда от актуализация на бюджета.


„Ние ще подкрепим ветото на президента" каза Цвета Караянчева. Всичко, което касае дневния ред на обществото, ние ще участваме, продължи народният представител от ГЕРБ.Тя каза, че твърдо не подкрепят актуализацията на бюджета, и че сега не е време да се излиза в отпуски и почивки.


Президентът посочва три ключови действия за ликвидиране на олигархията и сивата икономика. Да се промени връзката между държавните пари и банките, да се промени закона за обществените поръчки, да се потърсят сериозни и успешни приватизатори на малкото обекти за раздържавяване. Това ли е панацеята на нашето оправяне.


„Аз мисля, че панацея е силно казано" каза Цвета Караянчева. Основното според нея е това, което иска народът, а именно отиване на предсрочни избори. Трябва  да се слушат хората, категорична е Цвета Караянчева.


„Това наистина е ужасен рекорд", каза Цвета Караянчева. „Депутатите, политиците и липсата на диалог, не отговарят на очакванията на хората и са причина за негативните оценки за положението в страната, завърши Цвета Караянчева разговора си с Клара Маринова в ефира на „Радио К2".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Мъж загина при трудова злополука в Симитли

Мъж загина при трудова злополука в Симитли

Мъж загина при трудова злополука в ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви