Свързани новини

25.07.2013 14:22

Кирил Добрев: Огромна пропаст стои между протестиращите софиянци и хората от провинцията

Видян 1489 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Огромна пропаст стои между протестиращите софиянци и хората от провинцията. Докато за „умните и красивите” в София 5% намаление на тока е едно кафе преди демонстрацията пред парламента, то за леля Паца от село Видраре са пет хляба. Това заяви в ефира на БТВ народният представител от ПГ на Коалиция за България Кирил Добрев. Той допълни, че излезлите на улицата в столицата имат едни искания – не харесват него и останалите народни представители и искат да ги извадят от 42-то НС. Срещите с хора от неговия район обаче показвали, че хората като леля Паца, са доволни от социалните ангажименти които изпълнява БСП.


 „Днес протестът е изцяло политически, хората не харесват тези, които сме вътре в парламента. И аз не харесвах Бойко Борисов преди, но през последните 4 години правех опозиционна политика. Избори сега ще повтарят модела „Варна” – само 60 хил. гласуваха и избраха БСП, ГЕРБ, ТИМ и Марешки. Ако има избори сега, се удовлетворява статуквото. Ние не се страхуваме от изборите, ние изпълняваме своята социална програма. Готов съм да отида на избори. Вот май е абсолютно реално постижимо. Един парламент с ясна програма до април е нещо, в което БСП може да покаже достойнство”, каза още Добрев.


Той изрази мнение, че трябва да се прави разлика между ръководството на МВР и редовите полицаи. „Зад надписа „полиция” седят живи хора. Това са полицаи, които от 40 дни работят денонощно, имат повече от 100 часа извънреден труд. Искам само за миг протестиращите да се поставят на тяхно място. Нормално е нервите да са опънати до краен предел, все пак тези хора 40 дни търпят киселините на софиянци. Мисля, че полицията си свърши работата, друг е въпросът за тези, които са вземали решенията”, каза още Добрев.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

дева