Свързани новини

19.07.2013 13:10

Спасиха самоубиеца от кв. Лагера

Видян 1648 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мъжът, който снощи се опита да се самоубие в столичния квартал “Лагера”, е спасен. Около 23 часа вчера той се е съгласил да слезе от междустълбищната площадка на деветия етаж в блока, в който живее, съобщиха от СДВР, цитирани от Блиц.


Мъжът е бил под влиянието на упойващи вещества, когато е решил да сложи край на живота си. С него са преговаряли психолози от МВР, които са го убедили да не се самоубива.
БЛИЦ съобщи, че вчера около 16 часа 35-годишният мъж се скарва с леля си, с която живеел на третия етаж в кооперацията на ул. “Хайдушка поляна”. Той искал тя да му даде нотариалния акт на апартамента, но жената отказала. Тогава мъжът казал, че ще се самоубие и излязъл от апартамента, преди леля му да може да го спре, разказаха съседи, станали свидетели на скандала.

Мъжът се изкачил до последния етаж, с крак счупил прозореца на междустълбищната площадка и се провесил оттам.
Спасеният самоубиец е регистриран за различни криминални прояви, включително и за употреба на наркотици. Преди три дни е проверяван от полицията във връзка с разследване на убийство, разкриха още от МВР.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева