Свързани новини

17.07.2013 13:44

КАТ погва пияните шофьори

Видян 1439 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пътните полицаи погват пияните шофьори. След поредицата кървави катастрофи в София и областта от днес започва акция „Алкохол” на „Пътна полиция”, съобщиха от пресцентъра на МВР. Шофьорите ще бъдат проверявани дали са седнали зад волана след употреба на алкохол и наркотици.


До края на месец август всеки уикенд на входовете и изходите на София превозните средства ще бъдат щателно преглеждани за валидна задължителна застраховка „Гражданска отговорност”, винетни стикери, техническа изправност и редовност на документите.


От началото на годината до 16 юли служителите на отдел ”Пътна полиция“ са извършили 30 679 проверки на водачи на моторни превозни средства за употреба на алкохол, санкционирани са 453-ма. Положителни проби под 1.2 промила са били отчетени при 323 от тях, а 130 са показали над 1.2 промила алкохол.


От полицията призовават всички водачи да спазват правилата за движение по пътищата, да шофират разумно, със съобразена скорост и в никакъв случай да не сядат зад волана след употреба упойващи вещества и алкохол.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.