Свързани новини

16.07.2013 12:37

Жестоко убитата от Люлин била изнасилена от единия екзекутор

Видян 2586 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ключови свидетели по делото за зверското убийство на Севиля Райчева бяха разпитани на днешното заседание в Апелативен съд, предаде Блиц.


Пред магистратите застанаха полицейските служители Елеонора Георгиева и Петър Петров, които са разпитвали подсъдимите Янка Младенова и Антон Ангелов. По думите на Елеонора Георгиева, която е разпитвала Янка Младенова, девойката заедно с Антон Ангелов отишли в дома на Севиля Райчева, за да откраднат златните й бижута. В хода на разпита подсъдимата е разказала, че първа е отишла в жилището на убитото момиче, след което е пуснала вътре да подсъдимия Антон Ангелов. Той започнал да изнасилва Севиля, а Янка е наблюдавала сексуалната гавра с приятелката й. После тя започнала да я ръга с нож – нанесла й е 6 удара в областта на корема. След това взела картонената кутия със златни бижута и е излязла, а подсъдимият е останал в апартамента.

Петър Петров е разпитвал Антон Ангелов. След убийството подсъдимият е е признал какво е направил. Ангелов е дал на Янка Младенова ножа, с който е убита Севиля Райчева. След това той също е ръгал. По думите на свидетеля, Янка Младенова е отричала да е била на местопрестъплението. По-късно в хода на разпита е признала, като е разказвала съвсем спокойно, излегната в диван в стаята, в която е разпитвана. Младенова е разказвала как е протекъл целият ден на убийството.

Прокурорът по делото изиска да бъде направена ДНК експертиза на косъма, намерен в дланта на убитата Севиля Райчева. Той поиска да бъде направена характеристика на Младенова от училището й и от интерната, в който е била настанена като дете, след раздялата на родителите си. Прокурорът поиска още да бъдат разпитани родителите на убитата, за да се провери дали в дома им има такъв нож, като използвания при убийството. Той пожела да бъде направена и допълнителна експертиза за това кой точно нож е бил използван от приложените в материалите по делото два ножа.

Докато свидетелите разказваха за зверствата, извършени със Севиля, майка й Маргарита Хранова не спираше да плаче. Баща й напусна залата, ридаейки и крещейки „Убийци”. Майката на Антон Ангелов също излезе навън, тъй като й прилоша след разкритията за сина й, допълва Блиц.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей