Свързани новини

15.07.2013 15:03

Погребаха загиналата от зверската катастрофа

Видян 2250 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Стотици светещи послания осветиха пътя на Съни към небето в неделя. Най-близките избраха да я изпратят като в Бали - там прощаването с най-милите ти хора е празник. Затова и роднините, и приятелите на Станислава се събраха вчера на любимото й място - пред Народния театър, предаде Блиц.


25-годишната Станислава Асенова загина при нещастния инцидент на „Цариградско шосе“, прегазена от пиян таксиметров шофьор. Най-близките й сглобиха и запалиха своите разноцветни китайски фенери, за да осветят пътя й към по-добрия свят. На всеки бяха написали своите послания към слънчевото момиче.

„Не трябва да плачем и оплакваме, моля ви, недейте да мислите лоши неща, а да изпращате само хубава енергия, защото тя нямаше да иска да плачем така“, написа във Фейсбук сестра й Кристияна. Всички, които бяха дошли да се сбогуват със Съни пред Народния театър, се събраха в столичен бар, където слушаха нейната любима музика.

„Опитайте се да отразите адекватно ситуацията, за да видят всички в каква нелепа държава живеем, без гнусно да се набърквате в жестоката болка на всичките близки!“, обърна се към медиите отново във Фейсбук сестрата. Близките дойдоха на проявата облечени в дрехи, различни от траурното черно.

На поклонението в ритуалната зала на Централните софийски гробища бащата на Станислава благодари на всички, че са сложили цветни дрехи - защото приживе Съни е била слънчево дете. „Въпреки адската болка, трябва да го направим заради нея, за да може тя да се чувства спокойна и щастлива. Ще го направим, както в Бали, защото знаем, че адът е тук и тя е на по-хубаво място“, обясни още сестрата на загиналото момиче.

„Нямам нагласата да отида и да го застрелям“, каза майката Мирослава Асенова за убиеца на дъщеря си. „Защото това е лека смърт, това е отърваване. Дълго и трайно мъчително страдание, за да си помисли“, добави тя пред bTV.

“Аз просто си искам детето. Искам си детето. Убиха ми го несправедливо“, разстрои се тя пред камерите. Тя разказа, че Съни мечтаела за по-добър и справедливо живот за всички. „Тя искаше приют за кучета, дом за сираци, зоополиция задължително, съд за извършилите престъпление, без значение какво, и то веднага. И аз силно се надявам, че ще успея да й помогна, независимо, че съм много слаба, много уязвима“, каза още майката.

Колегите на Станислава от фирмата за клинични изследвания PPD, където е работила 1 година, я определят като жизнерадостен и отговорен човек. „Работеше в IT отдел, много съвестна, много възпитана“, разказа нейна колежка. Приятелите на Съни смятат, че шофьорът, който отне живота й, трябва да понесе най-тежкото наказание. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес е идеален ден да се заемете с творчески проекти


Изпълнени с вдъхновение и креативност, днес е идеален