Свързани новини

12.07.2013 10:57

Бум на случайте на педофилия в Благоевградско

Видян 1635 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Зачестяват случаите на педофилия, съобщават от пресцентъра на МВР-Благоевград. Психолози коментират, че причините са най-вече ниската обща култура и страха от това жертвите да споделят с роднини. Последните две педофилски прояви бяха наказани от Благоевградския съд с глоби и условни присъди.


 Първият случай се разиграва в с. Рила, където дупничанинът Методи Геогриев блудствал с 13-годишно момиче в продължение на цяла година. Тийнейджърката си мълчала, но внезапно споделила с майка си и баща си, че чичо Методи прави секс с нея в изоставен навес в землището край Кочериново. Тогава родителите предявили иск от 10 000 лева и ефективна присъда срещу Георгиев. В хода на съдебните заседания станало ясно, че мъжът не е изнасилвал 13-годишната, а напротив – тя била съгласна. Така насилникът отнесъл само 1000 лв. глоба и пробация.


Три години условна присъда и 5 г. изпитателен срок от Благоевградския съд получи пастрок, блудствал с 12-годишната си щерка. Лазар Стоилов посягал системно на момичето, като за първи път го направил миналият август месец, а за последно началото на юли т.г. Малолетната не успявала да се измъкне от лапите на насилника, но скоро леля й разбрала. Жената разказала на родния баща на момичето, а после подали жалба в полицията.


Очаква се да бъде проведена кампания с цел превенция на сексуалното насилие по селата в благоевградско.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!