Свързани новини

09.07.2013 13:15

Сексробиня на Кадафи: Той изнасилваше мъже, после мен

Видян 2762 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Момиче на 15 години е било отведено в личния харем на Муамар Кадафи, разказва "Ню Йорк пост". Историята на Сорая като сексуална робиня на бившия либийски диктатор е разкрита от френската журналистка Аник Козани в новата ѝ книга "Харемът на Кадафи: Историята на една млада жена и злоупотребата с власт в Либия", която трябва да излезе на пазара през септември.


През 2004 година Сорая лично се среща с Кадафи. Тогава той посещава нейното училище. 15-годишното момиче е избрано да му поднесе букет цветя. Тогава тя е добра мюсюлманска девойка, която не е близвала алкохол, не е слагала цигара в уста и не знае какво е целувка с момче.


"Не можете да си представите как се вълнувах. Сърцето ми щеше да се пръсне", спомня си Сорая. След като подала цветята на Кадафи, се поклонила и целунала ръката му. Той я помилвал по главата. Почувствала се на седмото небе.


Но галенето означавало и друго: че Кадафи е белязал точно това момиче и то скоро ще изчезне.


На следващия ден три от прословутите жени охранителки на диктатора дошли в козметичния салон на майка ѝ, покровителстван от жените на Кадафи.Съпругата на диктатора Сафия дори понякога викала майката в резиденцията си да ѝ прави косата или грима. Бащата на Сорая бил служител на либийското разузнаване.


Трите охранителки казали на майката, че Кадафи иска да види дъщеря ѝ за час-два. Жената се съгласила. Всъщност тя нямала избор.


Отвели Сорая с огромен джип, ескортиран от два други аввтомобила. Закарали я в някакъв отдалечен военен пост. Там тя първо видяла съученичка от своя клас, но още не разбирала нищо.


След това я завели в шатра за среща с Кадафи. Когато тя влязла, диктаторът гледал телевизия и не ѝ обърнал внимание. Вместо това заповядал на охранителките да "подготвят" Сорая. Избръснали я, направили ѝ кръвен тест, взели ѝ мерки за дрехи. Накрая я облекли  в прашки и бяла роба.


Когато била готова, я отвели до спалнята на Кадафи. Той бил в леглото, гол. "Обърни се, к...о", ѝ казал Кадафи.


"К...а" - само така диктаторът наричал Сорая. После той я хванал за косата и я накарал да го гледа в очите. "Не се страхувай. Аз съм твоето татенце. Така ще ме наричаш, нали? Но аз също съм твоя брат. Скоро и твоя любовник. Аз ще съм всичко това за теб. Защото ти ще останеш тук с мен завинаги", продължил диктаторът.


Сорая била объркана. На нея ѝ било казано, че след срещата с диктатора тя ще се върне вкъщи. На своята крехка възраст тя въобще не е осъзнавала какво се случва и какво иска Кадафи от нея.


След това Сорая била държана като секс робиня на Кадафи до ликвидирането му. Заедно с много други секс робини, тя живеела в задушно и мухлясало мазе без прозорци. Единствената им задача била да задоволяват сексуалните апетити на Кадафи, който правил секс най-малко четири пъти в седмицата с различни жени.


Преживяното е шок за Сорая. За нея и много други либийки Кадафи бил защитник на правата на жените. Та това бил мъжът, който написал "Зелената книга", в която критикувал Запада за отношението му спрямо представителките на нежния пол.


Една от охранителките му казва през 2011 г. пред АП, че Кадафи е създал възможности за развитие на жените. "Затова сме до него, затова го обичаме. Имаме пълна свобода като жени да станем част от полицейските сили, да работим като инженери, пилоти, съдии, адвокати. Всичко", казва тя.


Но истината е друга. Жените, охраняващи Кадафи, също били използвани за секс. Той си подбирал другите секс робини на сватби, в училища и на политически прояви. Дори имал таен апартамент в университета в Триполи, където е изнасилвал студентки.


След първия път на Сорая с диктатора тя кървяла цели 36 часа. В материал, публикуван след революцията, готвачът на Кадафи разказва, че много от секс робините на Кадафи получавали сериозни рани по време на секса и след него веднага са отивали в болница.


Сорая е мразила и това, че диктаторът е ял чесън за закуска, палил е цигара след цигара, напивал се е с "Джони Уокър" и постоянно се друсал с кокаин.


Сексът с диктатора бил ужасяващ. След години сексуално робство Сорая разказва, че Кадафи напълно ѝ деформирал тялото: "Ние бяхме блъскани, мачкани и бити, гърдите ми увиснаха и ме болят много. Гърдите ми са като на бабичка."


Веднъж Кадафи дори се изпикал върху нея, а друг път я изнасилил, след като правил секс с друга жена, болна от хепатит. При трети случай тя била заведена в спалнята му, докато той правил секс с млад мъж, а друг бил каран да танцува в женски дрехи. След като свършил с мъжете, той минал на Сорая.


Извън Либия никой не е знаел колко луд е бил диктаторът Кадафи. Сорая си спомня една визита на британския премиер Тони Блеър. Той влязъл в шатрата на Кадафи и поздравил момичетата, без да знае, че са секс робини.


С течение на времето Сорая получила някои свободи. Можела да използва мобилен телефон и за кратко да си ходи у дома. Много секс робини използвали тези свободи, за да избягат, но били откривани и връщани обратно.


През август 2011 година Триполи пада, а два месеца по-късно Кадафи е ликвидиран. Когато революционерите нахлуват в двореца му, те намират купища порно, частен зоопарк, фотоалбум с Кондолиза Райс, която той наричал "скъпата ми черна африканска жена", както и подземен лабиринт от тунели и бункери , където били държани заложниците като Сорая.


Днес Сорая живее в Триполи. Сама, без никой да знае коя  е. Пуши по три кутии цигари на ден. Младата жена няма представа дали някой ще повярва какво се е случило с нея и много други. "Това е истина, а не някакъв сън", казва тя.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

телец