01.07.2013 14:35

Бойко Борисов получи подкрепа от Берлин

Видян 1500 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов е на работно посещение в Берлин, съобщиха от пресцентъра на партията. Днес Борисов се срещна с председателя на фондация „Конрад Аденауер“ и бивш президент на Европейския парламент проф. Ханс-Герт Пиотеринг. В Бундестага председателят на ПП ГЕРБ разговаря с говорителя на германската партия ХСС по въпроси от външната политика, обраната и сигурността Др. Томас Силберхорн. Бойко Борисов се срещна и с говорителя по европейските въпроси на ХСС, ХДС Михаел  Щюбген.


„Вие лично и ПП ГЕРБ имате пълната ми подкрепа“. Това заяви бившият президент на ЕП и председател на фондация „Конрад Аденауер“ Ханс-Герт Пьотеринг по време на срещата си с председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.


Пьотеринг поздрави Борисов за победата на  ГЕРБ на парламентарните избори в България. В рамките на работното си посещение в Берлин председателят на  ПП ГЕРБ Бойко Борисов разговаря и с говорителя на германската партия ХСС по въпроси от външната политика, обраната и сигурността др. Томас Силберхорн, както и с говорителя по европейските въпроси на ХСС, ХДС Михаел  Щюбген. Борисов ги запозна с политическата криза в България и безпрецедентните скандали на новото българско правителство на БСП, ДПС и Атака.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп