Свързани новини

01.07.2013 13:42

Съдът да освободи Гергана

Видян 1958 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Утре Софийският апелативен съд трябва да освободи задържаната без доказателства, само „по подозрение” на американските служби Гергана от ареста . Майката на две деца гние зад решетките, понеже българските власти треперят да не ядосат щатските гаулайтери.
Основната „заслуга” за хвърлянето на невинната гражданка на нашата уж европейска държава като престъпник в ареста е на Софийския градски съд. Именно той решава, че и без доказателства, тя е виновна.


Независимо от фактите, които са налице, а именно, че служителката в частна фирмичка няма нищо общо с търговията с наркотици, че не къта 3 милиона в движима и недвижима собственост, че няма дори едно основание да продължава да бъде задържана.


Сигурно не е случайно, че в неделя от Страсбург долетя новината, че шефката на Софийския градски съд – фамозната Владимира Янева, прочула се със скандални сделки на семейството й със Софийски имоти и с политически приятелства и покровотелства, ще бъде изправена пред Европейския съд, ако се вярва на публикациите в интернет. Сайтът Дневник съобщи, че във висшата юридическа институция ще бъде разглеждана законността на избора й за шеф на СГС.
Откакто пое нещата там, въпросният съд не само издаваше като луд разрешения за подслушване, освен на престъпници, и на общественици от различни сфери – политиката, медиите, бизнеса, той често вземаше разнопосочни решения по едни и същи казуси.
Сиреч, ако става въпрос за „подозрителни” Янева май е много по-съмнителна от хвърлената от нейния съд без доказателства в затвора Гергана.


Пуснете веднага момичето на свобода! Няма да дадем Гергана!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

рак

Отношенията днес ще са вашият тест за търпимост

Отношенията днес ще са вашият тест за търпимост, за