Свързани новини

01.07.2013 10:34

Бойко Борисов: БСП изпусна момента за широка коалиция

Видян 1283 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Единственото хубаво нещо, което кабинетът на Орешарски направи до момента, е откриването на Дунав мост 2, който ние им построихме. Орешарски усмихнат го видях само на Дунав мост, ще го видя усмихнат и на Тракия и повече усмивки няма да има”, предрече Бойко Борисов в интервю за Нова телевизия.


Бившият министър-председател беше попитан дали Цветан Цветанов не е воденичен камък за него и подчерта неколкократно: „ГЕРБ е моя партия, аз съм я създал и докато съм жив и здрав, ГЕРБ ще я има - силна, монолитна и здрава”. Той добави, че ако реши, ще направи и втора, и трета партия. Борисов отново застана твърдо зад бившето си вице и министър на вътрешните работи, заявявайки, че е „добър организационен работник, държи структурите, обикаля, слуша".


„Защо трябва да се разделям с Цветанов, какво е направил, за да се разделяме? Цветанов работи добре в партията и има моето доверие, все още ми говори на "вие", допълни бившият премиер на въпрос на водещия дали няма да се раздели с дясната си ръка, признавайки, все пак, че често му се е карал.„Аз нямам проблем с Цветанов", отсече лидерът на ГЕРБ.


На въпрос на водещия Сашо Диков дали няма да се раздели и с Искра Фидосова, Борисов беше категоричен: „Аз с Искра Фидосова много рядко работя, къде сте я видели Фидосова. В съседната стая си работи партийни работи", допълни той по адрес на бившата съпредседателка на ПГ на ГЕРБ, подчертавайки, че никой не трябва да му се бърка в партийните дела.


Борисов направи и изненадващо политическо послание: „Сега е диктатура, диктатура на едни изключително нагли хора. Аз разсъждавам като демократ, а те са още с диктаторските си разбирания”.


В духа, който Брюксел иска да наложи у нас, той коментира: „Ако имаше грамотна политическа класа, трябваше преди да направят правителство, да се обадят и кажат - честита победа, да кажат - в тази ситуация, в която няма голяма представителност, да седнем и да се разберем. Аз така бих направил. Сега вече е късно", подчерта Борисов. Той повтори, че е очаквал от БСП да поканят някои министри от ГЕРБ, които по думите му са безспорно добри, и в настоящия кабинет.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог