Свързани новини

28.06.2013 14:44

Борисов: Парламентът така е обсаден, че и да иска човек няма как да се върне

Видян 1597 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Парламентът така е обсаден, че и да иска човек няма как да се върне. Това заяви във Варна лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от Фокус.

„Нали аз бях диктатор, нали командвахме медиите, помните ли тези лъжи - когато строяхме магистрали, пречиствателни станции, булеварди, болници, и във Варна, в най-тежката криза - казаха, че съм диктатор. Аз си отидох на втория ден и казах - нека народът да се произнесе на изборите и народът, за първи път в нашата история, ни нареди отново като първа политическа сила, а тези сега бягат и не искат да подават оставка. Държавата вече месеци наред не работи", коментира Борисов.

Относно идеята за свикване на Велико народно събрание той посочи, че това е сложен процес и трябва да има политически консенсус. „В момента отношението между партиите в България е такова, че такъв консенсус много трудно ще се намери. Но всичко ще си дойде с времето, сега първо правителството трябва да подаде оставка, за да се успокои народът и да има нови избори.", каза още Бойко Борисов. Той допълни, че така или иначе месеците юли или август са почивни и още повече държавата не работи. Все още няма назначени областни управители, а едва вчера са назначени вицепремиери. „Два месеца ги чакахме - те не са работили досега, така че едва ли ще е проблем", допълни той.


Подготвя се мащабна манипулация на кметските избори във Варна тази неделя, заяви още лидерът на ГЕРБ. Според него става дума дори за подмяна на цели урни с бюлетини.
 
"Във Варна бяха хванати как купуват гласове, по безспорен начин. Хванаха ги с имената, с парите, с всичко. За награда този, който ги хвана, го уволниха. И сега имаме информация, че готвят цели урни, да сменят направо урните, подготвени урни за около 10-15 хиляди гласа", каза той в петък.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

дева

Труден ден за любовните връзки днес

Труден ден за любовните връзки днес, труден ден и за