Свързани новини

26.06.2013 14:03

И Цветанов заговори за убийството си

Видян 1155 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Няколко дни след като експремиерът Бойко Борисов обяви, че е планирано убийството му, неговият заместник в ГЕРБ Цветан Цветанов също съобщи, че се страхува за живота си, предаде OFFNews.


Пред журналисти във Варна той обясни, че атаките срещу него целят дискредитирането или ликвидирането му. “Случващото се е персонална атака към мен, а не към ПП ГЕРБ. Политически трябва да бъда омаскарен и премахнат физически от организираната престъпност”, каза бившият вътрешен министър. Той смята, че плановете за ликвидирането му са заради постиженията, които са направени в борбата с организираната престъпност.


„Ако в момента основният проблем в държавата е Цветанов, нека да се занимава цялата държава. Но аз смятам, че основният проблем са тези, които действително раздразниха и съсипаха държавата през последните 23 години и създадоха статукво, което да подкрепя организираната престъпност, както и политическите партии, които се възползваха от това статукво. Горд съм от професионализма на служителите, с които работих и съжалявам, че в момента им се струпаха толкова неприятности само заради персоналните атаки към мен”, каза Цветан Цветанов.


На 19 март Цветанов обясни пред журналисти, че не знае защо все още има охрана от НСО и има ли заплахи срещу него. При внасянето в Централната избирателна комисия (ЦИК) на подписите, необходими за регистрацията на ГЕРБ за предстоящите парламентарни избори, Цветанов се появи с четирима гарда на НСО. Тогава на въпрос на OFFNews защо все още се движи с държавни гардове Цветанов отговори: “Не мога да ви кажа”.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог