23.11.2008 16:17

Олигархът на Бойко прогони Коритаров

Видян 2814 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Олигархът Валентин Златев, който е близък приятел и част от компанията на Бойко Борисов, причини уволнение на известния журналист Георги Коритаров. Сигнал в пресата, според който тв звездата предлага парцел на мениджъра на бензиностанциите “Лукойл” доведе до отстраняването на устатия политически наблюдател. Всъщност, повод за разправата с коментатора бяха негови въпроси(!!!) към шефката на правешката топлофикация. Тя изказа една споделяна и от други теза, че нейният град започвал да се превръща в нещо като частен на Златеви, което бе описано и в спорната книга на Юрген Рот “Новите български демони”.
Верен на журналистическия си инстинкт, Сашо Диков даде думата на Коритаров в своя Канал 3. Водещият призна, че съжалява, че с Бойко и Златев са били в една компания, седели на една маса. Той дори направи извод, който бяхме чували и преди: “Ако ГЕРБ спечели тези избори – това би било изключително опасно за България, тъй като зад победата на ГЕРБ ще се легитимират интереси, които са недостатъчно ясни”.
Във вестника, с който се опитаха да “убият” Коритаров има още атакувани – хотелиерът Ветко Арабаджиев и собственикът на критичния към софийския кмет в. Сега – Сашо Дончев. Пред 19’ в петък вечер пък бе изказана тезата, че Златев вече не бил толкова близък с Борисов.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!