Свързани новини

21.06.2013 12:13

Хасковска бизнесдама поръча биячи за бившия си

Видян 1622 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Хасковската бизнес дама Марияна Димитрова е поръчала бившия си съпруг Даниел Димитров да бъде смлян от бой. Жената е била арестувана преди няколко дни в момент на разплащане с трима здравеняци. Четиримата били арестувани за 24 часа, предаде Dnes.bg.

Случката потвърди Даниел Димитров. Той обясни, че до изобличаване на бившата му съпруга се стигнало след многократни жалби от негова страна в полицията. По думите му тормозът от страна на Марияна започнал преди половин година, когато двамата се разделили.

"Всичко е за пари. За тях тя е способна и да убие", коментира Даниел Димитров. От Районна прокуратура-Хасково обясниха, че е образувано досъдебно производство и че в момента тече двумесечен срок за разследване на случая.

За залавянето на Марияна и тримата мъже, които е трябвало да пребият бившия й съпруг, са използвани специални разузнавателни средства.

Това не е първият случай, в който Марияна и Даниел влизат в медийното пространство. В края на май сребърната бижутерия на хасковската бизнес дама бе залята с фекалии.


Под претекст, че искат да мият стъклата на търговския обект, двама мъже влезли в помещението и започнали да разливат фекалиите навсякъде - по пода, по тавана, по стените и по витрините със сребърни бижута.

Тогава Марияна обвини за случката мъжа си. Днес той отрече да има нещо общо с "вонящия подарък". По думите му по-вероятно е бившата му съпруга сама да си е поръчала заливането с фекалии, за да си направи реклама, допълва Dnes.bg.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.