Свързани новини

17.06.2013 10:44

Раниха Елена Йончева в Истанбул

Видян 1353 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Известната българска телевизионна журналистка Елена Йончева, която снима събитията в Истанбул, бе ранена докато заснема сблъсъците. Сълзотворна граната, изстреляна от полицията, я е улучила в крака и тя е получила разкъсване на мускула и на кръвоносните съдове, съобщи БТА.


"Вчера следобед бяхме отишли да снимаме, докато полицията атакуваше една група демонстранти със сълзотворни гранати. В един момент се оказахме между полицията и демонстрантите. Разговарях с един демонстрант. Точно в този момент почувствах, че една сълзотворна граната ме улучи в крака и изпитах силна болка. Не можех да стъпвам ", разказа Елена пред БТА..


Журналистката допълни, че и тя, и операторът, който снима с нея, били с газови маски на лицето.В настъпилата суматоха паднал единият им микрофон и не могли да го намерят. А предишната вечер снимали сблъсъците и на площада Таксим, когато полицията срина със земята палатковия лагер в парка Гези.


На Елена Йончева й е била оказана лекарска помощ в една истанбулска болница, разказа тя. Журналистката каза още, че след оказаната лекарска помощ се чувства добре и ще продължи работата си в Истанбул.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

скорпион