Свързани новини

10.06.2013 16:33

60 лева наем за любимата прокурорка на Цветанов

Видян 2298 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Със собствен апартамент се сдоби зам. главен прокурор Ася Петрова. Жилището е уредено от бившия вицепремиер и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, пише Телеграф. Пристигналата само преди няколко месеца от Шумен магистратка, се е развихрила из Съдебната палата в опит да защити своя благодетел и особено близък приятел.


“Ако не сте с мен, Цветанов и ГЕРБ, ще ви уволня‘‘, заканила се тя на прокурорите. Подчинената му дирекция Пожарна безопасност има обзаведен с всички екстри апартамент в централния столичен район Оборище. Със заповед на областния управител на София Данаил Кирилов, сега депутат от ГЕРБ, от 4 февруари жилището само за 4 дни е прехвърлено на Министерството на правосъдието. На 7 февруари Ася Петрова получава настанителната заповед. По груби изчисления стойността на цялото имущество надхвърля 20 000 лева. Наемът на тузарското жилище обаче е скромните 60 лв. на месец, въпреки заплатата над 4 хил. лв. на Ася. Апартаментът, според източници, прилича по-скоро на любовно гнездо, намира се на 2-рия етаж, а на звънеца му на входа пише МВР. 
Припомняме, че звездата на Ася Петрова изгря покрай любимото дело на Цветанов – Килърите, по което тя е наблюдаващ прокурор . Името й не излизаше месеци наред от устата на бившия вице, който даже я взе със себе си за 3 седмици в САЩ. Оказва се, че любимата магистратка е била подготвяна за друго - да бъде къртицата на Цветанов в прокуратурата, пише Телеграф. “Ася Петрова е човекът, който ще отговаря за организираната престъпност, за трафика на хора и за тероризма‘‘, каза на 11.02. т.г. Цветан Цветанов при представянето й. Но тогава надали е очаквал самият той скоро да стане клиент на правосъдието.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

везни