Свързани новини

10.06.2013 12:33

Ето го изверга, който влачи кучето си с колата

Видян 1713 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Потресаващият случай на жестоко малтретиране на куче взриви социалните мрежи у нас. Райчо Иванов от асеновградското село завързал кучето на колата си и го влачил километри по пътя.Изтезаваното куче е намерено живо с охлузвания и разкъсвания по тялото. След преглед от лекар е върнато обратно на собственика му с предписание да го лекува. Не е ясно къде в момента е раненото животно. Прокуратурата започна разследване, а полицията задържа за едно денонощие насилника Иванов, след което го освободи.
55-годишният Райчо Иванов от село Тополово решил да накаже кучето си. Завързал го за теглича на автомобила си и влачейки го, го закарал и изхвърлил в близко дере. По пътя останали кървави следи от кучето. Очевидци на жестоката гледка се опитали да го спрат, но мъжът им отговорил, че животното трябвало да се мъчи. Днес Райчо Иванов бе доста лаконичен преди да избяга от екипа ни.

В Тополово хората са разделение в мнението си- едните оправдават бившия водопроводчик на селото, а другите го упрекват. Доктор Орлин Ангелов от 2 години лекува кучета, претърпели насилие. И твърди пред Нова телевизия, че това е най-потресаващият случай, с който се е сблъсквал.

От прокуратурата в Асеновград е образувано досъдебно производство срещу Райчо Иванов за особена жестокост към животно. Ако вината му бъде доказана го грози затвор до 3 години и глоба до 5 000 лева.


снимка: БЛИЦ



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

телец

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата

Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, за да не се