Свързани новини

29.05.2013 13:39

Местан към Орешарски: Ще разполагате не със 100 дни, а със 100 секунди толеранс

Видян 1261 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ще разполагате не със 100 дни, а със 100 секунди толеранс. Няма да имате онова, което оставихте на вашия следовник. Няма да имате комфорта на 8,8 млрд. лева фискален резерв, той е изяден. Въпреки деструктивизма, очаквам кабинетът “Орешарски” да бъде спасител за България. Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на ДПС Лютви Местан. Разделителната линия днес не е между управляващи и опозиция, а между самоцелната политическа деструкция и националния интерес да се избере правителство на България. Няма по-вреден и престъпен сценарий от това, от утре да вървим към нови избори, посочи Местан.

Ние ще поемем своята отговорност да подкрепим правителството с министър – председател Пламен Орешарски. Предлагам и вие да преосмислите своето политическо поведение и се възползвате от историческия шанс, че има шанс да се откажем от деструкцията и положим надпартийни усилия в името на националния интерес, обърна се към всички депутати председателят на ДПС.


“Имената Цветлин и Цветан изчерпват приликите Управлението на Орешарски няма да залага на грубото полицейско начало. Идват тежки дни за престъпността в България”, каза още Местан.















Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Диана Ковачева

Не мога да стана служебен премиер: Диана Ковачева

Омбудсманът Диана Ковачева заяви, че не ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния