Свързани новини

27.05.2013 10:15

7 абитуриенти завършиха празника в Пирогов

Видян 1225 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

7 са абитуриентите, които завършиха балната вечер в Пирогов. Повечето от тях са посетили лечебницата след прекомерна употреба на алкохол. Един зрелостник е останал под наблюдение, заяви началникът на спешния хирургичен екип д-р Асен Хараланов.


По-голямата част от постъпилите на 24-ти и 25-и завършващи са били приети с лека степен на алкохолно натравяне. За почивните дни абитуриентите са като разтуха за дежурните екипи в болницата, тъй като по- голямата част от пристигащите са с оплаквания за сериозни кръвотечения или битови травми. В болницата е постъпил дори и един самоубиец, страдащ от шизофрения. Единствено неговото състояние е по-сериозно.


Психично болният е с прорезни рани в корема, което довело до операция с шев на сърцето. Състоянието му е изключително тежко и е настанен в централна реанимация.


През детската травматология са преминали общо 135 деца за почивните дни, посочи д-р Атанас Кацаров, главен административен лекар на Клиниката по детската ортопедия и травматология


"През тези почивни дни са минали повече пациенти през Пирогов в сравнение с Великденските", посочи д-р Хараланов. Той отдава това на по-малкото време за пътуване, което е накарало голяма част от хората да останат в София.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

телец