Свързани новини

25.04.2013 14:21

Миска се отказа от титлата от срам

Видян 1948 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Съпругата на известния руски футболист Юрий Жирков Инна беше принудена да се откаже от короната си „Мисис Русия 2012“ след свое интервю, предизвикало вълна от подигравки.


В него 23-годишната майка на две деца „блесна“ с липсата на елементарни знания. Последвалите реакции в руската преса и в блоговете довели Инна Жиркова до депресия.


Интервюто на Жиркова, което е част от разобличителен филм за продажността на конкурсите за красота „Короновани особи“, беше качено в YouTube под заглавието „Жената на футболиста Жирков: пари има – ум не е нужен“. Само за две седмици клипът е гледан над 4,5 милиона пъти и към него има стотици остри коментари.


От скандалното интервю става ясно, че Жиркова няма представа дали Земята се върти около Слънцето или обратното. Тя също така признава, че никога не й се е налагало да работи, не се отличава със социална активност, не блести с някакъв талант.


Запитана с какво е спечелила симпатиите на журито, дали може би с ерудиция, Жиркова казва: „ Може би, защото всеки ден се стараех да изглеждам красива“. Журналистът не се стърпява да попита какво е това ерудиция. „Разказвам ви, чакайте“,  отговаря Жиркова и продължава да обяснява как се е обличала красиво всеки ден.


Журналистът Борис Соболев – автор на документалния филм, в който се опитва да докаже, че резултатите от всички конкурси за красота за предрешени и за всички призови места има установена цена, одобри решението на Жиркова, пише NEWSru. Соболев определи действията на футболната съпруга като грамотен пиар жест.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

дева