Свързани новини

25.04.2013 12:00

Топ бармани представиха коктейлите на 2013

Видян 1618 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Топ бармани представиха коктейлите на 2013


Най-добрите в България мериха сили в първото издание на Купата на водка FLIRT и БАБ


 


За трета поредна година град Варна приюти най-добрите бармани на България, които налагат актуалните тенденции при коктейлите за 2013 г. Те влезнаха в оспорван маратон за първото издание на Купата на водка FLIRT, в което 32-ма от най-добрите на национално ниво мериха техника, въображение и професионални умения за направата на уникални Фенси коктейли с основа най-качествената българска водка.


За най-добър FLIRT водка барман и съответно най-добър водка коктейл на България за 2013 г. единодушно бе определен от журито двукратния световен и дванадесетократно национален шампион на България по барманство - Васил Колев. Съставът на най-модерния за сезона коктейл обаче бяха запазени в тайна, но победителят и организаторите увериха, че той скоро ще бъде представен освен чрез БАБ и чрез менютата на най-актуалните заведения.  Всички бяха единодушни, че избраният коктейл ще е един от хитовете на Лято 2013.


Всеки от участниците по регламент трябваше да направи в рамките на 4 минути по две еднакви дози от своя авторски водка коктейл, в чиито състав да влизат не по-малко от 2 и не повече от 4 алкохолни съставки, като основата задължително да е водка FLIRT.   


Състезанието на най-качествената родна водка бе първото, което става част от Национално първенство на Българската асоциация на барманите. С него ежегодно се цели освен да се налагат стандарти, да се откриват нови лица и да се дава развитие на младите таланти в бранша, да послужи и като трамплин за най-добрите, които ще могат да представят страната ни в 62-то Световно първенство по барманство, което ще се състои в Прага през месец август. В журито имаше редица експерти, сред които Джорджо Фада от Международната асоциация на барманите. Още при самото откриване на националните квалификации президентът на БАБ Пенчо Пенчев изказа своята благодарност към новия си партньор FLIRT, водката е първата българска марка, взимаща участие в националния шампионат.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

дева