Свързани новини

22.03.2013 17:05

8 от БДЖ източвали горива от влакове

Видян 1820 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Осем мъже са задържани за кражба на гориво от влакови композиции. Оказва се, че шестима от тях са служители на холдинга БДЖ, съобщи МВР.


Непосредствено след кражба на 150 литра дизелово гориво, източени в пластмасови туби, е задържан В.Д. на 40 г. от Симеоновград. Това е станало рано сутринта на 20 март в района между Симеоновград и Харманли. В.Д. получил горивото след договорка с дупничаните Р.И. (31 г.) и П.К. (39 г.). Те са машинисти в състав, обслужващ дизелов локомотив от подвижна влакова композиция. При последвалото транспортиране на горивото 40-годишният ползвал своя лек автомобил.


9 имота в Хасково, Симеоновград, Димитровград и близките села са претърсени. Там са иззети още 80 литра дизелово гориво, множество празни пластмасови туби и приспособления за източване на гориво от дизелови локомотиви.


Освен В.Д. и двамата машинисти, за срок до 24 часа са задържани още петима -М.С. (34 г.) от Хасково, М.Т. (41 г.) от Димитровград, И.Д. (41 г.) и Ц.Ц. (33 г.) от Симеоновград, както и Я.Н. (40 г.) от Пловдивско.


Спецакцията на отдел "Транспортна полиция" и Районно управление "Транспортна полиция" - Стара Загора при ГД "Национална полиция" е била под ръководството на Районна прокуратура - Харманли.


Образувано е досъдебно производство по случая. Документира се престъпната дейност на извършителите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се