Свързани новини

19.03.2013 11:06

Възможно е Доган да не се кандидатира за депутат

Видян 1141 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Възможно е Ахмед Доган да не се кандидатира за депутат. Това коментира пред Нова телевизия лидерът на ДПС Лютви Местан. Предполагам, че ще бъде номиниран от почти всички областни организации, добави той.


Грешат тези, които си мислят, че той ще продължава да дърпа конците зад пердето, т.е. зад мен. Това е тежка заблуда, подчерта Местан.


Що се отнася до изказването на проф. Михаил Константинов, че ще направи всичко, за да не позволи на Тройната коалиция да дойде на власт, Местан заяви, че големият проблем е, че това изказване е направено не от обикновения избирател Михаил Константинов, а от председателя на Управителния съвет на "Информационно обслужване".


Ние не се нуждаем от гласа на този професор. Дори е добре, че той ще гласува срещу нас. Не отричаме правото му да изразява позицията си, но да не го прави в качеството си на председател на УС на "Информационно обслужване", добави той.


Ако бъдем честни, "Информационно обслужване" не е най-големият проблем, свързан с честността на вота. Броенето на гласовете се извършва в Секционната избирателна комисия. Големият проблем с честността на вота е в това дали изпълнителната власт ще изпълни всички свои задължения по закон. Вече изразихме своите съмнения за областните управители, които се явяват своеобразни премиери по региони. Според нас служебният кабинет включва зам.-министрите, политическите съветници плюс областните управители. Нямаме претенции за чистка в администрацията, но съм доволен от думите на Марин Райков, че ще се вземат мерки да не се наблюдава грозната картина от последните избори служители от държавната администрация да действат като партийни пропагандатори на ГЕРБ. Цветан Цветанов и Бойко Борисов одобряваха това, не изключвам дори служителите да са заставяни да правят това. Хората от държавната администрация също имат право на политически пристрастия, но нямат право на пропагандна дейност в полза на една или друга партия, особено когато са на работа, заяви лидерът на ДПС.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали