Свързани новини

18.03.2013 17:22

ДСБ: Крадци на гласове назначени в Информационно обслужване

Видян 1911 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като БСП, а след това и ДПС изразиха притеснения от управлението на Информационно обслужване, и "Демократи за силна България" се изказа по темата. Хората на Костов имат данни за служители на фирма „Информационно обслужване", назначени, за да „крадат гласове" при преброяването на изборите на 12 май. Това обяви лидерът на ДСБ Иван Костов, съобщава "Дарик".


Имаме сериозни резерви към Михаил Константинов като ръководител на фирмата, която извършва преброяването, коментира Радан Кънев, зам.-председател на ДСБ. Партията настоява за проверка във фирма „Информационно обслужване".
С оглед на публичната дейност на г-н Константинов действително от месеци насам ние имаме много сериозни резерви към ролята му на ръководител на фирмата, която извършва преброяването. Има един много по-важен въпрос, защото е много лесно да се сменят хората, без да се сменят практиките, това нещо в България сме го виждали много пъти. Прекият граждански контрол от организации с доказана компетентност както в сферата на техническата дейност, която тази фирма извършва, така и в сферата на кражбата на вот, защото това е нещо, което се случва в България, е по-важно. Защото сменен или не - Михаил Константинов при всяко положение трябва да бъде гарантиран непосредствен активен граждански контрол върху дейността на „Информационно обслужване, заяви Радан Кънев.

Лидерът на ДСБ Иван Костов добави, че в партията са получили информация, че не само ръководителят на „Информационно обслужване", но и на други нива вътре във фирмата са поставени хора, които да гарантират кражба на гласове по време на броенето.

От ДСБ коментираха, че единствената цел на служебното правителство е да гарантира честните избори, да се попречи на купуването на гласове и да има честно броене на резултатите.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

лъв