Свързани новини

15.03.2013 14:12

Забраняват ни пътуването в Унгария

Видян 1017 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Във връзка с тежката пътна обстановка в Западна Европа, българските граждани да предприемат пътувания в Централна Европа само при крайна необходимост. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи. По данни на унгарските власти, в страната е обявен червен код за обилен снеговалеж, придружен от силен вятър, заледени и хлъзгави пътища в следните области на северозападната част на страната: Шомодьр Зала, Ваш, Веспрем, Дьор-Шопрон-Мошон. Пътищата са трудно проходими, със силни навявания, има много закъсали тирове.
Международния път М-1 Будапеща – Гьор – Виена от полунощ е затворен в двете посоки от района на град Гьор до австрийската граница. Образувани са и в двете посоки километрични опашки.
От сутринта властите връщат всички автомобили обратно към Будапеща, до второ нареждане. Властите работят с пълен капацитет за отваряне на пътя, но няма информация кога може да стане това.
Международен път М-7 Будапеща-Балатон-Австрия е затворен за неопределен период от време, поради верижна катастрофа между 40 - 60 автомобила.
Метеорологичните прогнози за петък и предстоящия уикенд не са добри. Очаква се температурите да продължат да падат, по предварителна прогноза до – 15 градуса по Целзий . Съобщава се, че от съображение за сигурност може да се очаква затваряне на още пътища (особено през нощта).
Посолството на Република България съобщава за няколко групи блокирани български граждани, с които се поддържа постоянна връзка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Диана Ковачева

Не мога да стана служебен премиер: Диана Ковачева

Омбудсманът Диана Ковачева заяви, че не ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес ще намерите равновесие между личния и професионалния си живот

Днес ще намерите равновесие между личния и