Свързани новини

06.02.2013 16:05

Световните медии обявиха новината за Хизбула преди официалното съобщение

Видян 2031 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Журналистът Найо Тицин – дългогодишен политически топрепортер, който в момента продуцира сериал за Четвъртата власт по БНТ, направи сензационно разкритие във Фейсбук снощи. Той цитира текст от емисията в 18 часа на БНТ.


Бдителен новинар от националната телевизия съобщава на народа, че коментарите на световните медии за българското обвинение към Хизбула като поръчител на атентата на летище Бургас на 18 юли, излизат преди да сме ги изрекли. Ето и текстът от емисията:
 "Обявяването на резултатите от разследването на атентата в Бургас беше сред водещите теми в световните агенции. Очакванията в даден момент дори изпревариха събитията. Ройтерс цитира израелския премиер Нетаняху, според когото българските власти са обвинили групировката Хизбула и иранските й съюзници за бомбената атака.
Информацията се появи преди официалното съобщение от българска страна, но малко по-късно видеоматериалът от Йерусалим беше изтеглен. Почти по същото време Асошиейтед прес обяви, че австралиец е заподозрян за атентата в Бургас. Същата агенция цитира и Европол с уточнението, че от Хизбула са използвали най-модерно взривно устройство за атентата в България."
Край на цитата!След като Уолстрийт джърнъл на сутринта преди обявяването на доклада по темата, изнесен на Консултативния съвет по национална сигурност – върховен орган на българската нация с предполагаема строга секретност, това пробиване на голямата тайна вече наистина е впечатляващо. Да не би външният министър Николай Младенов да е излъгал, че не са верни информациите на израелските медии, които съобщиха, че по време на извънредното си посещение в Израел преди 2 седмици той е съобщил на тамошните власти какво ще пише в българския доклад? А по каква причина информираме държава, която не е в НАТО или ЕС? Тези въпроси остават без отговор. Интересна е и следващата информация, изнесена от Тицин: “В следващата емисия вече тези подробности отпаднаха, не ги виждам и по другите медии. Задвижена е машината за изчистване на гафа!”
Коментарите просто са излишни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,