Свързани новини

01.02.2013 16:47

Петър Ангелов е убил 21-годишната Женя от Варна, за да се хареса на майката на интимната си приятелка

Видян 2681 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Петър Ангелов е убил Женя Тодорова, за да се хареса на майката на своята интимна приятелка Даниела Тодорова. Това стана ясно от прочетените показания на Петър Ангелов, дадени на 28 септември 2012 година, непосредствено след жестокото престъпление, предаде Фокус.


От показанията, които физическият убиец разреши да се изчетат пред съда, стана ясно още, че всъщност Ангелов не е убил момичето заради пари, а от любов към приятелката си. Замислянето на убийството всъщност е изцяло дело на Светла Тодорова, която няколко дни по-рано предложила на Петър да убие Женя, защото „мразела нея, родителите й и искала да вземе всичко”. Светла попитала дали Петър е съгласен да извърши убийството и колко пари ще иска за това. Петър, без да се замисли, казал, че е готов да я убие срещу 2000 лева. Светла се съгласила да плати сумата за убийството на единствената си племенница. Ден по-късно Петър я информирал, че е готов да извърши поръчката, но преди това искал сумата от 500 лева. Светла Тодорова казала, че е съгласна, изтеглила сумата от 560 лева, 500 от които дала на Петър. Той взел парите, с част от които купил наркотици. След като се надрусал, отишъл в къщата на Женя, влязъл в стаята й, очаквайки тя да е заспала, но когато влязъл в стаята Женя се събудила и го погледнала. В същия момент Петър се стреснал, след което му се губят спомени. В показанията си Петър е казал още, че има само моментни проблясъци от извършеното деяние, а пред следователите е посочил, че не може да повярва, че е извършил убийството. В заключение Ангелов е посочил още, че баба му и дядо му, които са го отгледали, винаги са му казвали, че най-големият грях е убийството и самоубийството, затова той не може да си прости, че го е извършил. След показанията на Ангелов бяха прочетени и показанията на Светла Тодорова, която е обвинена в подбудителство и поръчителство на убийството. Пред следователите Светла е казала, че Петър сам е предложил „услугите си” срещу сумата от 2000 лева. Тя си помислила, че той се е шегувал и не е приела думите му на сериозно. Ден по-късно Петър поискал от майката на своята приятелка 500 лева назаем. Без никакви притеснения, че Петър е наркозависим, безработен и едва ли има откъде да й върне парите, Светла му дала заема.
Светла Тодорова продължава да пледира, че е невинна и че не е знаела за планираното убийство на племенницата си, допълва Фокус.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и