Свързани новини

30.01.2013 13:10

Двама държали Яна, докато Чеци я изнасилвал

Видян 1881 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Николай Русинов-Чеци изнасилил Яна Кръстева, а после я задушил, като притискал устата с едната си ръка, а с другата я държал здраво за гърлото. Това ще доказва от утре прокуратурата в Софийския градски съд по делото за убийството на 28-годишната жена в Борисовата градина преди 18 месеца, предаде Блиц.


Докато Чеци се гаври с Яна, шамаросва я, блъска я по главата и я удря по тялото, неизвестни мъже, вероятно двама, стискат младата жена за китките, за да сломят съпротивата , пише в обвинителния акт.До последния си дъх Яна осъзнава какво се случва, изпитва ужас и нечовешка болка. Смъртта не настъпва внезапно или за секунди, а агонията трае дълги минути. Предсмъртните мъки надвишават "страданията, преживени при едно обикновено убийство", пише прокурорът Стефан Рачев.

28-годишната Яна Кръстева беше намерена в храсталак в Борисовата градина на 10 юли 2011 г. Момичето лежи по гръб, с вдигнати над главата ръце, по тялото му има синини, по главата - засъхнала кръв. Тънко потниче със скъсани презрамки покрива гърдите. Яна е по кецове, късите панталони са захвърлени до нея.

Според заключението на медиците тя е убита между 36-40 часа по-рано, до момента обаче точният час на смъртта не е ясен. Лекарите приемат, че е между 3 и 6 ч на 9 юли 2011 г. За убийството бяха арестувани двама. Първо клошарят Пламен Трифонов. Той е задържан десетина дни след престъплението, след като свидетелка разказва, че е виждала странен мъж да обикаля Борисовата градина. След фаталната нощ той изчезва.

В продължение на 4 месеца обаче срещу него не са събрани достатъчно доказателства и в края на ноември 2011 г. Трифонов е пуснат на свобода от Софийския апелативен съд. В края на април 2012 г. е арестуван Николай Русинов-Чеци. Той е последният, който е видял Яна жива, и е правел секс с нея в парка. До задържането му се стига, след като от Инсбрук, Австрия, пристигат резултатите от ДНК анализ на 7 косъма, намерени върху трупа. Пет от тях са на Чеци. Два са от гърдите му и са открити върху нейните гърди. Други два - от половите му органи, са намерени по нейните полови органи и един от крака му - върху нейния крак.

Не се знае на кого са други два бели косъма, единият от които Яна стиска между показалеца и средния пръст на дясната си ръка. Според прокуратурата те са на неизвестните мъже, помагали на Чеци в изнасилването. Заради тези улики разследването стига до заключението, че при убийството има още участници. Други доказателства за присъствието им до момента няма, но разследването по тази линия продължава.

Дали Чеци е бил сам и изнасилил ли е Яна, или сексът между тях е доброволен, предстои да реши съдът с председател съдия Снежана Кьосева, припомня Блиц.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни