Свързани новини

23.01.2013 12:59

Баща и синове въртят бизнес с жрици

Видян 1809 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Семеен бизнес с трафик на жени въртели баща и двамата му сина, съобщиха от пресцентъра на МВР. Тримата изнасяли жрици за Македония, Италия и Германия.


Операцията е била проведена на територията на Ботевград, като в нея са взели участие както служители на ГДБОП, така и на РУП Ботевград и Правец под наблюдението на Спецпрокуратурата.  Задържани са трима извършители. 45-годишният Ц.Х., регистриран за кражба и документна измама и двамата му сина  - П.Х. известен още като Кърти на 23 г. и Т.Т. на 25 години. Първият има криминални регистрации за кражба и управление на МПС без свидетелство. Тримата са от Ботевград и са вписани в полицейските масиви и за склоняване към проституция.


Антимафиотите са претърсили четири адреса в Ботевград и Правец, където се знаело, че задържаните пребивават. Иззети са лек автомобил  „Ауди А8” и множество документи, които имат отношение към престъпната им  дейност.


По случая е образувано досъдебно производство, а на тримата е наложена 72- часова мярка за неотклонение „задържане под стража”. Срещу тях са повдигнати обвинения, а действията по разследването продължават.  



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец