Свързани новини

21.01.2013 15:32

Пак баща изби семейството си, този път в Пловдив

Видян 1607 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Четири трупа са намерени в апартамент в Пловдив, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. Само преди седмица в София баща уби двамата си сина, баба им и съпругата си .


Днес в 11.25 часа в дежурната на Областната дирекция на МВР-Пловдив е било получено съобщение, че в апартамент в жилищен блок в кв. „Кючук Париж” в Пловдив са намерени три трупа. Незабавно на място са изпратени екипи на полицията. Влизайки в жилището криминалистите са намерили още един труп. По първоначални данни четирите трупа са на цяло семейство – мъж на 32 години, жена на 28 години и две момченца – на 8 години и 3 години. Разследващите полицаи са намерили до трупа на мъжа законно притежаван от него пистолет. В момента районът е отцепен от полицията и се извършва оглед. По случая е образувано досъдебно производство под наблюдението на Окръжна прокуратура-Пловдив. Сигналът за случилото се е бил подаден от брата на 32-годишния мъж, който отключил вратата на апартамента, тъй като от няколко дни не можел да се свърже със семейството на брат си.

По последни данни на агенция Фокус имената на убитите са Георги и Николинка Тепавичарови. Георги е работил като сержант в авиобазата в Граф Игнатиево. По думите на съседи, които са го познавали, той е бил кротък човек. „На мравката път правеше”, казаха те. Семейството живее под наем във военен блок. Все още се прави на оглед на мястото. Един от труповете беше изнесен. Насъбрали са се много хора, които са потресени от случилото се.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.