Свързани новини

07.01.2013 10:18

Мъртъв бизнесмен изплува край Созопол

Видян 5660 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бургаски бизнесмен се е самоубил с въже и камък около врата край морето в Созопол. Тялото му е изплувало в залива Германката преди два дни, съобщиха от МВР.


За изчезването на мъжа в полицията се е обадила съпругата му още на 28-и декември. Бизнесът на загиналия е в Бургас. Автомобилът на самоубилия е открит изоставен още на 29-и декември миналата година, съобщиха от пресцентъра на полицията.


На колата се натъкнал приятелят на бизнесмена. От полицията съобщиха и имената на самоубилия се - Христо Петров на 35 години. След откриването на автомобила му в местността Свети Стефан до скалист бряг край Созопол, е алармирана полицията.


Предприето е претърсване в района. То обаче не е дало резултат. Колата на бизнесмена е транспортирана до полицията в Созопол, където е извършен оглед. На 4-и януари двама водолази са намерили тялото на мъжа.


При извършения първоначален оглед видими следи от насилие не са открити. По-късно е извършена аутопсия на тялото на бизнесмена. Тя е доказала, че смъртта е настъпила от удавяне.


Според приятели на Петров той се е самоубил заради банков кредит от 50 000 лв., който приятелката му изтеглила преди 3 години, за да построи къща в Царево.


„През последните няколко месеца непрекъснато търсеше пари, вземаше лични заеми от приятели и партньори, дълговете му ставаха все по-големи и по-големи. Правеше всичко за Пролетина, тъй като нейният бизнес не вървеше и тя беше спряла да плаща на банката за  къщата”, казват приятели на Христо пред сайта Бесове.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Съвсем не лош ден

Съвсем не лош ден, макар че може би ще се наложи дълго