Свързани новини

19.12.2012 11:27

Алексей Петров мята гьобеци в санаториум в Банкя

Видян 2435 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Схванатият от дископатия тартор на Октопода Алексей Петров мята гьобеци и тропа хора в болницата, където е изпратен да се лекува, писа Блиц. Осигурен му е завиден комфорт от шефката на санаториума в Банкя, която била първа дружка и на Петър Стоянов – Сумиста.От близо два месеца, с решение на съда, подсъдимият за рекет и изнудване Алексей Петров е в болницата за рехабилитация “Ясен” в Банкя. До пускането му от ареста се стига, след като експерти убедиха магистратите, че болките на Трактора в кръстната област са толкова непоносими, че той трябва да напусне килията и се подложи на агресивна физиотерапия в специализирана клиника.


Информация на “Телеграф” сочи, че нещата не стоят точно така. Оказва се, че собственичката та санаториума Искра Генкова- Капаноглу е осигурила всички удобства на Петров. Двамата си станали толкова близки, че на рождения ден на дамата на 22 ноември, която тя отпразнувала в санаториума, се развихрил голям купон. “Беше невиждан купон. Всички танцуваха почти до сутринта. То не беше чалга, хора и песни”, разкриват хора от персонала. Според тях активно участие в танците взел и главата на Октопода, който дал всичко от себе си на дансинга. Алексей Потров редовно правел фиести в болницата, за да се разнообразява. Никой не смеел да му противоречи и заради близостта му с шефката на санаториума.


Хората ги е страх, но някои го преодоляват и проговорят: “Гледат го като цар на третия етаж. Където се появи, веднага ни избутват. Специално за него затварят стола, коридорите, залите. Готви му се отделно, поднасят му специална храна”, възмущават се лекуващи. Според тях Алексей Петров по цял ден киснел във фитнес залата и вдигал тежести. Плацикал се и в басейна.


Миналата седмица СГС пусна Петров под домашен арест с мотива, че здравето му в затвора се влошава. Апелативният съд трябва да потвърди или отхвърли това решение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

риби