13.12.2012 11:50

"Влюбената" учителка, набедена за сексафера, ще търси правата си

Видян 1390 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Благоевградската учителка Екатерина Москова, която бе набедена за прелъстителка на ученик в местно училище, разкри пред bTV, че макар и обидена, тя е решена да търси докрай правата си, след публикация в местен вестник, в която бе описана като любовница на ученик от 12 клас.


„Обидена, унизена, въобще много неприятна история и нелепа”. Така преподавателката по рисуване описва ситуацията.


„Костадин е момче като всички останали момчета от 12 клас, с които аз имам близки отношения, което за мен е съвсем нормално, тъй като ги познавам още от преди да започна да работя в 8-о училище. Познавам майката на Костадин от доста време. Просто лични отношения, които въобще не са пречели на моята работа”, разказва Москова.


Всъщност това, което преобръща живота на Катя наопаки и я кара да напусне работата, която обича, е слухът, че е извършвала непристойни действия във сградата на училището. „Това е нелепо, това е абсолютна лъжа и ако не вярват на думи някои от хората, училището е оборудвано с камера”, уточнява Катя.


В състояние на афект тя хвърля оставка на бюрото на директора. „Беше написано от вестника, че съм уволнена, а истината е, че аз сама подадох оставката си, защото въобще не ми се занимава с тези неща, да слушам подобни обиди по мой адрес”, казва учителката.


Предполага, че в основата на скандала стоят нейни колежки, които не я приели още в началото на назначаването й, след като печели конкурс за мястото. От етичност не иска да споменава имена, но е сигурна в едно - че не родители са подали сигнал за аморалното й поведение.


Другият замесен в историята - 19-годишният Костадин също е в шок. Въпреки че вече е млад мъж, съвсем по детски я помолил да не престава да бъде приятелка на майка му. А Катя обмисля какви мерки да предприеме, за да защити честта си. И обещава отново да бъде учителка, защото децата са тези, които я правят щастлива.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп