Свързани новини

27.11.2012 12:46

Ваньо Шарков: Лидерът на СДС е глупак

Видян 1529 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Никога СДС не е избирал по-глупав председател от Емил Кабаиванов. Това заяви пред bTV изключеният вчера от партията Ваньо Шарков. Минути по-рано Кабаиванов призова него и останалите двама изключени депутати Димо Гяуров и Мартин Димитров да напуснат парламента. Кабаиванов поиска и Надежда Нейнски да се махне от европарламента, тъй като след напускането на сините редици, тя вече не представлява никого.Председателят, за мое огромно съжаление, е глупав поради простичкия факт, че ако аз изляза от парламента, следващият в листата е представител на ДСБ, коментира Ваньо Шарков.


Той обвини Кабаиванов в лъжа. Не виждам никакъв смисъл в това, което говори, освен на безспорния факт, че човекът който е избран за председател на СДС лъже. Той лъже за някакви 2000 души, изгонени преди 8 години от СДС без съд и присъда. Това няма нищо общо с истината, категоричен е изключеният от партията.


По думите му в изказванията на Кабаиванов няма нито една частичка политика, нито нещо общо с онова, което интересува българските граждани в момента.


Тези, които управляват СДС сега имат много слаб политически опит, набутват СДС в различни скандали и нямат предложения по темите, които вълнуват хората, отсече Шарков.  


Той изрази съмнение, че Кабаиванов е избран честно за лидер, тъй като месеци наред не можел да види избирателните списъци и кой как е гласувал, 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

телец

Днес може да се сблъскате с някои препятствия

Днес може да се сблъскате с някои препятствия, но