Свързани новини

19.11.2012 12:41

Галъп: Разликата между ГЕРБ и БСП само 3%

Видян 1502 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Половин година преди изборите разликата между ГЕРБ и БСП се стопи на 3 процента! А разликата в личните рейтинги на Бойко Борисов и Сергей Станишев - до 5 на сто (31:26). Това преди всичко означава, че БСП има съвсем реален шанс да спечели изборите. Не само в смисъла, в който г-н Станишев говореше досега - да свали ГЕРБ от власт. Но и в смисъл, че ако нещата продължават така, е възможно БСП да се окаже партията победител по абсолютен брой гласове“, обяви шефът на социологическа агенция Галъп Андрей Райчев в проучване, публикувано във в. Преса.

„Сигурното е, че въпросът за властта в България  напълно може да се сведе до въпроса за съотношението ГЕРБ:БСП. Ако вземем предвид „традицията“ месеците януари и февруари да „глобяват“ всеки български управленец, плановете на ГЕРБ-ерите да повторят мандата изглеждат повече мечти, отколкото реалност. Как се стигна дотук? Как е възможно от напълно навряна в ъгъла (преди две години) БСП почти да изравни резултата? От 40:13 в полза на ГЕРБ сега да наблюдаваме почти изравняване? Тук действат две групи фактори. Едните са свързани с ръст на „червените“. Другите, по-важните - със спад на ГЕРБ-ерите“, уточни Райчев.




Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог