14.09.2008 11:05

Николич: В понеделник създавам нова партия

Видян 784 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В понеделник заедно с 18-те депутати от новосформираната парламентарна група в сръбската Скупщина "Напред Сърбия" и с Алексанъдр Вучич ще създадем нова политическа партия.


Това каза бившият заместник-председател на Сръбската радикална партия /СРП/ Томислав Николич, който очаква в най-скоро време Вучич да подаде оставка от поста генерален секретар на СРП. "След заседанието на ръковдството на партията се чухме на няколко пъти с Вучич и аз вярвам, че след това заседание, той вече е убеден, че няма какво повече да прави с тези хора там", каза Николич. Той съобщи, че още утре започва работа с най-близките си сътрудници за създаването на новата политическа формация. "Ще изроботим програма и статут на партията. До края на седмицата всичко трябва да бъде готово около регистрацията на партията", каза още Николич и уточни, че все още не е взето решение за името на новата партия. "Още разсъждаваме върху наименованието. Когато стигнем до най-доброто решение ще направим и новото лого на партията. Започваме от начало. Много отдавна се занимавах с изграждане на партия, но имам достатъчно опит в тази област", каза още Томислав Николич. Самият Алексанъдр Вучич все още официално не е оповестил дали остава в Сръбската радикална партия или ще се присъедини към Томислав Николич.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.