Свързани новини

07.09.2012 14:22

Убиецът на Мария мечтаел да играе в Под Прикритие

Видян 2261 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Малко преди да ликвидира бившата си приятелка, нейният убиец, екс полицаят Михаил Менашки се явил на кастинг за сериала Под Прикритие, разкрива в. ЩОУ. Той не спечелил роля, но по ирония на съдбата разиграл своя собствена версия на един от най-гледаните наши ТВ филми. Там бил главният герой и подобно на персонажите от Под Прикритие в историята му става дума за корумпирани полицаи, любов и омраза.


 


Според твърденията му вечерта на 2 септември той причаквал красавицата Мария пред хотел "Гларус" с намерение да си поговорят. Видял я да излиза в прегръдките на приятеля си Симеон Куминков.


 


Проследил девойката до колата – джип Ауди Q7. Странно е, че бил въоръжен само с нож, макар да притежава и пистолет. Михаил побеснял, когато видял, че двамата се притиснали един към друг и започнали да се целуват. Отворил вратата от страната на бившата си приятелка, извадил нож и я наръгал с него.


 


Мария изпищяла и опитала да се измъкне. През това време Симеон я хванал и придърпал към себе си, но Михаил наръгал и него в рамото, засягайки важна артерия. Младата жена издъхва още преди да дойде линейката, въпреки опитите на своя колежка да й направи изкуствено дишане.


 


Полицейските служители не са склонни да вярват на версията на Михаил. Първоначалните разпити на свидетели и огледът на местопрестъплението по скоро говорят за това, че убийството е планирано. Странното в случая е, че самият Михаил е щастливо сгоден за ефектната блондинка Маргарита Митева, която е пълна противоположност на убитата Мария.


 


Пред "ШОУ" приятели на барманката разказаха, че тя не се е карала с Михаил. Когато двамата се разделили, се уговорили да продължат добрите си отношения. Дори наскоро се срещали отново. Колеги на Мария обаче твърдят, че Михаил побеснял, когато разбрал, че бившата му любима вече има нов приятел. Започнал да я причаква пред бара. На няколко пъти й пратил мутри, които я притеснявали, докато е на работа.


 


Бившият полицай бил амбициозен, живеел не според стандарта си. Още преди да бъде спипан като част от група за разпространение на фалшиви винетки, имало подозрения, че е преминал "от другата страна" и поддържа близки контакти с престъпния контингент. Новината за уволнението му е посрещната с одобрение от някои търговци и собственици на по-малки заведения в Слънчев бряг и Несебър. Срещу него на няколко пъти са подавани оплаквания, в които потърпевшите разказвали, че ги е рекетирал. "Още преди да го разкарат от полицията, много хора му се канеха, че ще го бият. Даже веднъж му устроиха капан, но го предупредиха и дойде с трима свои приятели. Неприятен, агресивен човек, който разчиташе на униформата си, за да всява страх", описва го търговец от Несебър, собственик на малък, семеен хотел в покрайнините на стария град.


 


 Връзката между Мария и Михаил продължила няколко години. Тя работела през лятото в Слънчев бряг, а зимата - на Банско. Двамата не живеели заедно, но Михаил се опитвал да бъде с нея всяка свободна минута. Накрая връзката им се разпаднала покрай обвиненията срещу корумпираното ченге. Докато бил в ареста, Мария се запознала с 12 години по-младия от нея футболист Симеон Куминков.


 


След като го освободили, Михаил отново потърсил любимата, но вече било късно. Той пък демонстративно започнал афера с манекенката Маргарита. През цялото време не спирал да флиртува и с други жени.


 


Регистрира се и в сайтове за запознанства, където представя себе си като "мъж, търсещ любов." Очевидно не блести с фантазия и дар слово, представя себе си тривиално.


 


Мария по всякакъв начин показвала, че е щастлива с новия любим. На една от последните снимки, които красавицата публикува във "фейсбук", тя позира със Симеон. Под снимката приятели пишат, че най-накрая е заслужила любовта.



"Семейството на Мария е много задружно, всички са съсипани, Тя от много време им помагаше и финансово. Всички я познаваха в Самоков. Знае се още, че
майка и е близка с фамилията на Самоковеца, дори беше на погребението му. Мария тогава не успя да дойде", разказа пред "ШОУ" съседка на почернената фамилия, която живее на една пряка от ул. "Аксентий Велешки", където е и родната къща на Константин Димитров.


 


Ревнивият Михаил е арестуван само няколко часа след жестокото престъпление. Още при ареста прави пълни самопризнания, но поддържа версията си, че не е планирал нищо.


 


Мария, момичето, което всички описват като "влюбено е живота", е почитателка на Мерилин Монро. Също като нея живее бурно и си отива рано. На страницата си във Фейсбук публикува една от нейните мисли, без да предполага, че това ще се превърне в епитафията й:


 


"Вярвам, че за всяко нещо си има причина. Хората се променят, за да се научиш да не се привързваш. Нещата се объркват, за да можеш да ги оцениш, когато са наред. Вярваш на лъжи и се разочароваш, за да се научиш в крайна сметка да се доверяваш единствено на себе си. А хубавите неща понякога се разпадат, за да може още по-хубаво да се наредят..."


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог