Свързани новини

28.08.2012 13:19

До Яна Маринова убиха милионер

Видян 12235 пъти | Коментари 0
Гласували 5 рейтинг: 4.2000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Зловещо убийство или самоубийство е станало в района на милионерското село Делта Хил в Перник. Намерен е мъртъв строителен бос на възвишението, точно срещу бариерата за вход на селото, съобщи Блиц. Трупът бил на предприемач с име Тони,а в автомобила му са намерени няколко оръжия,информира За Перник. Не се знае какво точно е правил там застреляния - чакал е някой друг или е сложил сам края на живота си. Засега полицията отказва информация по случая.

От МВР в Перник потвърдиха информацията, която пуликува преди малко БЛИЦ, че на 24 август край милионерското село Делта Хил в близост до Рударци е намерен прострелян в колата си 47-годишен мъж, родом от Перник и с постоянна адресна регистрация в града.


В непосредствена близост до откритият труп е къщата на Яна Маринова. Звездата от Стъклен дом, мъжът й детето от нейния първи брак живеят в Квартала на богатите - Делта хил. Затвореният комплекс се намира в полите на Витоша и заема стотици декари на хълм насред планината. На километри от него няма друга цивилизация. До него се вие тесен път, като мястото се разпознава по надпис, имитиращ култовите букви Hollywood в Калифорния, САЩ. Селището е разделено на няколко улици, които носят имената на европейски столици. Най-големите гъзари живеят на Лондон, а Яна е позиционирана на втората по престижност улица - Берлин. Друга известна жителка на милионерското село е кметицата на Перник,  Росица Янакиева, която нашумя покрай похарчените милиони държавни помощи за справяне с последствията от земетресението, което удари Перник и района наскоро. Кметицата бракосъчетала преди броени часове бившето гадже на фолкпевицата Емануела - Слави Транспорта, за последната му изгора. Слави Транспорта, чието име е Станислав Добрев, е син на Добри Владимиров - собственик на фирма “ДЛВ”. Сватбата се състоя именно в Делта Хил. Певците Графа, Мария Илиева, Галена и Константин бяха само част от ВИП звездите, които развличаха сватбарите. Коцето пък присъстваше само като гост.



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Южна Африка

Южна Африка е "магнит" за руските туристи

Южна Африка е най-популярната дестинация ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.