Свързани новини

27.07.2012 11:30

Още 100 бона за свободата на Любо П.

Видян 1853 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Обвинения за укриване на данъци и пране на пари са повдигнати на съсобственика на "Медийна група България", която издава вестниците "Труд" и "24 часа" Любомир Павлов. По това обвинение той е с гаранция от 100 хиляди лева, каза градският прокурор на София Николай Кокинов, цитиран от БГНЕС. Друг интересен нов момент е поредният звезден адвокат, който ще брани олигарха. Това е депутатът от Атака Янвор Нотев – същият, който срамно отърва затвора на двойния убиец Максим Стависки.


По-късно говорителят на Софийската градска прокуратура Румяна Арнаудова уточни пред БТА, че прокуратурата е повдигнала нови обвинения на Любомир Павлов за общочетири престъпления.


Три от престъпленията, по които е разследван бизнесменът, са за пране на пари, а четвъртото - за укриване на данъци в размер на 500 хил. лв.


Павлов днес бе в Националното следствие около час и половина с двама адвокати, за да му повдигнат обвиненията.


"Изпълни се една формалност, за която беше извикан г-н Павлов, запознахме се с виждането на обвинението.


Лично за нас предстои работа, нека да разгледаме формулираното обвинение и да го съпоставим с фактите, които намираме, че ще дадат обяснение на ситуацията", каза известният адвокат и депутат от Атака Явор Нотев - единият от защитниците на Павлов.


Той отказа да каже какво е обвинението с мотив за следствената тайна. "Ще се съобразим с процесуалните правила", добави Нотев и потвърди единствено мярката за неотклонение - паричната гаранция от 100 хиляди лева.


Любомир Павлов до момента имаше повдигнати три обвинения. Явор Нотев посочи, че броят на обвиненията и броят на делата, като че ли ни ориентират за това, че няма последователност в тезата на обвинението.


"Мисля, че ще ви изненадам, но ще ви кажа, тъй като според мен се премина всяка една граница, когато на един невинен човек се отправят всеки ден различни, понякога и взаимноизключващи се обвинения, клевети", каза Любомир Павлов и заяви, че по-късно днес ще даде официално изявление по всички теми.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне