Свързани новини

27.07.2012 11:13

Милиардерът на Ванга кацна тайно

Видян 1841 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Руският милиардер Кирсан Илюмжинов се приземи на летище Бургас при изключителни мерки за сигурност с частен полет от София в 20,10 часа снощи, надуши Бесове.бг. Човекът, който бе приживе един от най-близките на пророчицата Ванга и твърде, че тя му е посочила пътя в политиката и бизнеса, купи 52,5 % от българската компания Петрол холдинг от Денис Ершов и Александър Мелник. Жовори се, че сумата по сделката е 105 милиона долара, писа най-тиражният руски вестник Комсомолская правда.

От ВИП-залата на пристигащите самолети излиза плътен кордон, в средата на който се извисява фигурата на Волк Хан Магомедхан – представителят на Илюмжинов за България и бивш ММА шампион, който бе пратен в края на юни да подготви срещата на милиардера с премиера Бойко Борисов. Илюмжинов бе качен в черен джип Мерцедес G класа и ескортиран с два леки автомобила и патрулна кола на МВР до входа на община Бургас. 

Там го очакваха десетина униформени от Общинската полиция и единствено кметът Димитър Николов, никой друг от кметския екип или съпартиец от ГЕРБ. 

Митичният богаташ проведе 15-минутен разговор с кмета Димитър Николов. Интересно е, че явно поради важността на срещата, беседата се провежда в 21,10 часа – необичайно и извънработно време.От него се очакваше да каже дали ще развива спорт и по-точно футбол, ще строи ли амбициозният проект Арена Черноморец, както и дали ще направи международна шахматна школа. Сервитьорите от отсрещния бар "Силвър" бяха предварително инструктирани да поднесат напитки на гостите, но се наложи да бъдат викани само за два билкови чая. Илюмжинов си тръгна по най-бързия начин.  



Етикети
, , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец