13.06.2012 13:04

Лидерът на столичните социалисти предложи модернизиране на организацията

Видян 1819 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Проведения 48-и конгрес на БСП изпълни своята роля, партията не се разцепи. Конгресът показа БСП като консолидирана сила, готова да поеме отговорността си за управление на страната, да отхвърли авторитарното управление, да възстанови усещането за справедливост и да върне държавата на хората. С последователност, честност справедливост и упоритост ние можем да постигнем това, заяви председателят на ГС на БСП-София Анна Янева в началото на пленума на Софийската градска организация провел се вчера.


“Решенията на 48-ия конгрес и приетите управленски проекти трябва да станат достояние на всеки социалист и по подходящ начин да се представят пред гражданите на София и да ги привлечем на наша страна. Често ние приемаме добри решения, но те не стават достояние на хората. Целта ни трябва да е Градската организация да излезе от анонимност”, – заяви още г-жа Янева.


По думите й, организацията трябва да направи всичко възможно, за привличане на млади хора, пенсионери и младежи. “Трябва да покажем, че сме отворени за всяка идея, за всяко предложение, че има чуваемост в партията и че всеки може да бъде полезен в нея”, – подчерта председателят на столичните социалисти. 


В комисиите към Градския съвет на БСП-София трябва да се привлекат повече експерти и дейци. Председателите на комисии да не са членове на Изпълнителното бюро. Това каза на първото заседание на БСП-София Анна Янева, председател на софийската структура на партията, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Според Анна Янева - е необходимо привличане на членове в активна възраст. По думите на Янева - интернет и работата със социалните мрежи дават възможност за комуникация с големи социални групи и най-вече младите хора.


“Трябва и могат да се използват възможностите на Интернет. Всички материали трябва своевременно да достигат до всички социалисти, които имат достъп до интернет. Интернет и работата със социалните мрежи ни дават възможност за комуникация с големи социални групи и особено с младите хора. Ключът към успех във всяко начинание се състои в умението да видиш накъде вървят хората и да бъдеш там. Експертите определят 2014 в която 90% от обмена на информация ще се извършва чрез видеобмен. Ние можем да бъдем пионери и да въведем видеокомуникацията в реално време – за обучение на млади социалисти, провеждане на събрания, дискусионни клубове и др.”, – заяви още Анна Янева.


Лидерът на столичните социалисти представи своите предложения за 4 зам.-председатели и 13 членове на ИБ.


За зам.-председатели:

Жельо Бойчев – местна политика

Калоян Паргов – организационан и кадрова дейност

Николай Малинов – медийна политика, пропаганда и културна дейност

Христофор Христов – коалиционна политика


Секретар: Румен Георгиев – финансова дейност


Членове: Альоша Даков, Димитър Кунов, Лозан Такев, Лъчезар Костов, Стефан Василев, Таня Найденова, председателя на Младежкото обединение в БСП София, който предстои да бъде избран.





Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

лъв