Свързани новини

04.06.2012 16:40

ВМРО мъсти за уволнен бордовик на Андрей Иванов

Видян 2138 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Върховният административен съд даде ход по същество на жалбата срещу увеличението на цената на водата в София. Делото е образувано от представители на ръководството на ВМРО в качеството им на граждани потребители. От страна на ВМРО на делото присъстваха Ангел Джамбазки и Карлос Контрера, които заведоха жалбата срещу цената на водата в София.


В същото време, пред сградата на ВАС се бяха събрали привърженици на ВМРО и граждани, които изразиха недоволството си от концесионера”, пише в прессъобщение на ВМРО. Партията започна и подписка срещу дружеството.


Освен, че цената на водата се определя от органа ДКЕВР, а не от концесионера, което е ясно за общински съветник като Джамбазки, прави впечатление и друг факт.


Акцията се провежда два работни дни след отстраняването от борда на компанията на близкия до Андрей Иванов деец Камен Манев. Дългогодишният съратник на бившия шеф на СОС по-рано беше изгонен и като управител на Софийски имоти. Там пък, както писахме, се оказа, че дружеството е загубило дори собствения си офис, както и над половината недвижимости, които му се водят уж по време на мораториум върху продажбите. Андрей Иванов бил изклчително гневен, тъй като Манев беше един от последните му мохикани.


Напомняме също, че по времето на съпругата на Манев като шеф в Дженерали застрахователят не щеше да даде дължимото на погубената от катастрохфата на Максим Стависки девойка Мануела Горсова...


Не е тайна, че след изборите Андрей Иванов не беше подкрепен от 5-има съветници на ГЕРБ за втори мандат като председател на СОС, но за него гласува Ангел Джамбазки от ВМРО. Който няма как да не е знаел за всичките скандали около бившия МВР-ист, включително 6-милионния кредит на сина му от Общинска банка. По онова време той правеше всичко възможно да замотае връщането на трезора на София с известната си фраза: „Тая с банката няма да стане”.


Истината е, че с програма от 250 милиона лева, от които 42 милиона за тази година, Софийска вода е най-големият инвеститор в столицата. Проблемите на дружеството започнаха, когато новите концесионери от световния гигант Веолия отказаха да използват подизпълнители, близки до кръга на Андрей Иванов.


Градът – граждани и институции, дължи на Софийска вода над 60 милиона лева за забавени сметки.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

дева